Laadukkaat remonttipalvelut Rovaniemellä ja Lapissa

Laadukkaat remonttipalvelut Rovaniemellä ja Lapissa

Laadukkaat remonttipalvelut Rovaniemellä ja Lapissa

Lapin Remontti- ja Siivouspalvelu Ky tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia remonttipalveluita niin yksityisille kuin yrityksillekin Rovaniemellä ja koko Lapin alueella.

Meiltä hoituvat kylpyhuone- ja saunaremontit, keittiö- ja huoneistoremontit sekä uudisrakentaminen. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää suunnitelmistasi!

Soita tai lähetä viesti

Kylpyhuone- ja saunaremontit

Remontoimme kylpyhuoneesi tyylikkäästi ja ammattitaitoisesti. Toimiva ja kaunis kylpyhuone myös nostaa koko asuntosi arvoa. Työntekijämme ovat märkätilatöihin sertifioituja ammattilaisia, joten työn laadusta voit olla varma.

Meiltä hoituu osaavasti vanhan kylpyhuoneen purku. Laatoitustyöt teemme aina huolellisesti, jotta laadukas työnjälki näkyy lopputuloksessa. Asennamme ripeästi myös kylpyhuonekalusteet.

Kylpyhuoneremonttien lisäksi teemme myös saunaremontteja toiveidesi mukaan. Viihtyisä ja puhdas sauna lisää asumismukavuutta. Kuuntelemme aina tarkasti toiveitasi toteutettavien remonttien suhteen ja kerromme sinulle työvaiheista. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää!

Keittiö- ja huoneistoremontit 

Keittiö on yksi kodin tärkeimmistä tiloista. Keittiöremontissa tarvitaan aina tietotaitoa ja tarkkaa kättä. Toteutamme keittiöideasi toiveidesi mukaan. Halusitpa keittiöstäsi sitten modernin tai perinteisen, voit luottaa onnistuneeseen lopputulokseen. Puramme käden käänteessä vanhan keittiösi ja asennamme uudet kalusteet paikalleen. Viimeistelytyöt teemme huolella ja panostamme kauniiseen lopputulokseen. Kaikissa remonteissa etsimme aina kustannustehokkaita ja aikaa kestäviä ratkaisuja. 

Meiltä voit tilata niin suuria kuin pieniäkin remonttipalveluita. Asennamme parketti- ja laminaattilattiat, teemme seinien ja kattopintojen maalaustyöt sekä laatoittamiset. Paneloimme kattoja ja asennamme lattia-, ovi- ja ikkunalistoja. Toteutamme myös muut pintaremontit ja sisätilojen viimeistelytyöt.

Remontoimme myös erilaisia yrityskäyttöön suunniteltuja julkisia tiloja Rovaniemellä ja Lapissa. Kysy myös remonttipalveluistamme ikäihmisille!

Ota yhteyttä

Ulkoremontit ja uudisrakennus

Meiltä saat monipuoliset palvelut erilaisiin kiinteistöihin, ulkoverhouksen asentamisesta maalaustöihin ja erilaisiin rakennustehtäviin saakka.

Olipa kyseessä sitten omakotitalo tai yrityksen toimitila, julkisivuremontti kannattaa teettää heti, kun siihen ilmenee aihetta. Näin voidaan jo mahdollisimman aikaisessa vaiheessa pysäyttää julkisivumateriaalin tai maalipinnan alla olevien rakenteiden tuhoutuminen.

Rakennuspalvelumme työntekijät tekevät niin auto- ja jätekatokset kuin näyttävät terassit ja tonttiaidatkin. Maalaamme myös parkkiruudut.

Siivouspalvelut 

Tarjoamme siivouspalveluita niin yksityisille kuin yrityksillekin. Siivoamme kotisi tai yrityksesi tilat ripeästi, sovitussa aikataulussa. 


Ammattitaitoiset siivoojamme panostavat aina laadukkaaseen työn jälkeen. Voit siis luottavaisin mielin jättää siivouksen meidän tehtäväksemme. Löydät siivouspalvelumme puhelinnumeron Yhteystiedot-sivulta.