Remontti, märkätilatyö tai rakennusurakka - Meiltä ne kaikki ja enemmänkin!

Keittiöremontti
Soita meille: 050 441 5054

Tilaa remontti ammattilaiselta!

  • Työn laadulle aina takuu
  • Sertifikaatit ja luvat kunnossa
  • Avustamme materiaalivalinnoissa
  • Urakalle aina kirjallinen sopimus

Laadukkaat keittiöremontit Rovaniemellä ja Lapissa

Ammattitaitoisen ja luotettavan remonttiurakoitsijan kanssa toteutuvat isot ja haastavatkin keittiöprojektit suunnitelmien mukaan!

Keittiö on kodin tärkeimpiä tiloja, ja aina vaativassa keittiöremontissä kysytäänkin tietotaitoa ja tarkkaa kättä. Lapin Remontti- ja Siivouspalvelu on rovaniemeläinen rakentamisen ammattilainen, joka toimii koko Lapin läänissä. Meiltä saat keittiöideasi toiveidesi mukaan toteutettuna.

Keittiö vailla tekijää? Me toteutamme sen.

Oletko jo pitempään haaveillut unelmiesi keittiöstä tai kaavailetko yrityksellesi uutta ja toimivaa keittotilaa? Suoritamme ammattitaidolla kaikenlaisia alan remontteja - meiltä onnistuvat niin modernit sekä perinnekeittiöt kuin myös erilaiset yrityskäyttöön suunnitellut julkiset tilat. Lapin Remontti- ja Siivouspalvelulta saat kaikki tarvitsemasi työt vanhan keittiön purkutehtävistä kalusteasennuksiin ja viimeistelytöihin saakka - oikeaa täyden palvelun toimintaa siis.

Soita niin suunnitellaan yhdessä projektiasi eteenpäin.

Ota yhteyttä jo tänään niin mietitään yhdessä, miten voisimme toteuttaa keittiöprojektisi laadulla ja kustannustehokkaasti. Yrityksemme suorittaa uudisrakentamista Rovaniemellä ja koko Lapin alueella.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lapin Remontti- ja Siivouspalvelu Ky
Pakkahuoneenkatu 4
26100 RAUMA

Y-tunnus: 2487840-8
Puh: 040-7012899

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Lapin Remontti- ja Siivouspalvelu Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.