Soita meille: 050 441 5054

Tilaa remontti ammattilaiselta!

  • Työn laadulle aina takuu
  • Sertifikaatit ja luvat kunnossa
  • Avustamme materiaalivalinnoissa
  • Urakalle aina kirjallinen sopimus

Laadukkaat keittiöremontit Rovaniemellä ja Lapissa

Ammattitaitoisen ja luotettavan remonttiurakoitsijan kanssa toteutuvat isot ja haastavatkin keittiöprojektit suunnitelmien mukaan!

Keittiö on kodin tärkeimpiä tiloja, ja aina vaativassa keittiöremontissä kysytäänkin tietotaitoa ja tarkkaa kättä. Lapin Remontti- ja Siivouspalvelu on rovaniemeläinen rakentamisen ammattilainen, joka toimii koko Lapin läänissä. Meiltä saat keittiöideasi toiveidesi mukaan toteutettuna.

Keittiö vailla tekijää? Me toteutamme sen.

Oletko jo pitempään haaveillut unelmiesi keittiöstä tai kaavailetko yrityksellesi uutta ja toimivaa keittotilaa? Suoritamme ammattitaidolla kaikenlaisia alan remontteja - meiltä onnistuvat niin modernit sekä perinnekeittiöt kuin myös erilaiset yrityskäyttöön suunnitellut julkiset tilat. Lapin Remontti- ja Siivouspalvelulta saat kaikki tarvitsemasi työt vanhan keittiön purkutehtävistä kalusteasennuksiin ja viimeistelytöihin saakka - oikeaa täyden palvelun toimintaa siis.

Soita niin suunnitellaan yhdessä projektiasi eteenpäin.

Ota yhteyttä jo tänään niin mietitään yhdessä, miten voisimme toteuttaa keittiöprojektisi laadulla ja kustannustehokkaasti. Yrityksemme suorittaa uudisrakentamista Rovaniemellä ja koko Lapin alueella.

Soita meille: 050 441 5054