Soita meille: 050 441 5054

Image result for tilaajavastuu logo

Yhteistyössä

Sisustustalo Rova-sisustus

Työturvallisuuskortti

Tulityökortti

Tilaa remontti ammattilaiselta!

  • Työn laadulle aina takuu
  • Sertifikaatit ja luvat kunnossa
  • Avustamme materiaalivalinnoissa
  • Urakalle aina kirjallinen sopimus

Kaikenkattavat remontit Rovaniemellä ja Lapissa

Kaikki tarvitsemasi remonttityöt - vain yhdellä puhelinsoitolla!

Lapin Remonttipalvelu Ky palvelee Lapin läänin alueella

Huoli pois remontointiprojektisi ajantasaisesta etenemisestä tai märkätilasaneerauksen oikeaoppisesta toteuttamisesta - Lapin Remontti- ja Siivouspalvelu on rakennusliike, jonka komennossa hoituvat isot ja pienet remontit, saneerausurakat ja siivoukset. Yrityksemme toimii Rovaniemeltä käsin kaikkialla Lapin läänissä. Olemme erikoistuneet erityisesti kylpyhuone- ja saunaremontteihin, mutta meiltä saat myös muut remontti- ja siivouspalvelut varmasti laadukkaalla työnjäljellä. Tutustu toimintaperiaatteisiimme!

Kattavat remontointipalvelut yksityisille ja yrityksille

Yrityksemme asiakaskuntaan kuuluvat niin kotitaloudet kuin myös eri alojen yritykset. Työt tehdään asiakkaasta riippumatta aina samalla ammattitaidolla, laatua ja kustannustehokkuutta vaalien. Olipa kyseessä sitten kodin pintaremontti tai yrityksen toimitilan saneeraus, voit olla varma työn huolitellusta lopputuloksesta.

Märkätilatöistä pintaremontteihin - ja kaikkea siltä väliltä!

Lapin Remontti- ja Siivouspalvelu on aito täyden palvelun rakennusliike - meiltä saatte niin kattavat remonttipalvelut, märkätilatyöt kuin myös pienemmät rakennustyöt. Kysy myös siivouspalveluista! Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme, niin suunnitellaan yhdessä sinulle paras ratkaisu remonttiprojektisi suorittamiseen! 

Saat meidän kauttamme remontit myös osarahoituksella, alkaen 50 € /kk. Rahoitus järjestetään yhteistyössä Pohjola-pankin kanssa!

Polttopuiden myynti

Myydään koivuklapia 60litran säkeissä, hinta 8,5e/säkki sis ALV. Heittokuutio 55 € sis ALV. Kuljetuspalvelu kaupunkialueella 30 €.

Rovaniemen Siivous ja Asiointi Apu Elina Autio Tmi ja Lapin Remonttipalvelu M.Autio Ky yhdistivät voimavaransa 5.8.2015

Sisustustalolta urakoitsijalle ja takaisin – avaimet ... - Lapin Kansa

https://www.lapinkansa.fi/.../sisustustalosta-urakoitsijalle-ja-takaisin-...

Lapin Remontti- ja Siivouspalvelu - Varma valinta!

Panostamme toiminnassamme laatuun ja asiakaslähtöisyyteen. Kohde arvioidaan etukäteen, jonka jälkeen laaditaan kirjallinen sopimus. Tehdyn työn laadulle myönnämme takuun. Luotettavana alan ammattilaisena meillä on märkätilapassit, tulityökortit ja työturvallisuuskortit aina kunnossa.

Soita meille: 050 441 5054